Kiełbasa z weka
Tradycyjny wyrób mięsny według starej receptury zamknięty w słoiku z obrobią galaretki. Delikatnie przyprawiony. Z uwagi na długi termin ważności oraz możliwość przechowywania w temperaturze pokojowej sprawia, że kiełbasa z weka może być rezerwą w domowej spiżarni.
Produkt może zawierać: gluten, gorczyce, soje, seler, kukurydze, skorupiaki, laktoze.
Produkt wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzona, sterylizowana w słoiku z dodatkiem wody. Składniki: mięso wieprzowe 74%, woda, żelatyna wieprzowa, sól, przyprawy, syrop glukozowy, ekstrakty przypraw, aromat, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, guanylan disodowy, naturalny aromat (zawiera SELER, LAKTOZĘ Z MLEKA), BIAŁKO SOJOWE, fosforany wapnia, substancja konserwująca: azotyn sodu.