Fasolka po bretońsku
Wyrób garmażeryjny, pasteryzowany w słoiku.
Tradycyjne danie gotowe - niezbędnik każdej kuchni. W naszym wydaniu fasolka występuje w towarzystwie mięsa, boczku oraz kiełbasy. Idealna na ciepłą kolację!
Produkt może zawierać: gluten, gorczyce, soje, seler, kukurydze, skorupiaki, laktoze.
Wyrób garmażeryjny, pasteryzowana w słoiku. Składniki: woda 39%, mięso wieprzowe 32% (mięso wieprzowe, zwyczajna i boczek wędzony), fasola 17%, marchew 3%, koncentrat pomidorowy, ziele angielskie ziarno, pieprz czarny, papryka czerwona słodka, majeranek, cukier, pietruszka, por, SELER, SOJA, GLUTEN, LAKTOZA, sól, substancja konserwująca: azotyn sodu. Sposób przygotowania: Zawartość słoika włożyć do garnka i podgrzewać od momentu zagotowania, ciągle mieszając. Po podgrzaniu zalecane podawanie z pieczywem. SMACZNEGO :)