Gołąbeczki w sosie pomidorowym
Wyrób garmażeryjny, pasteryzowany w słoiku
Gołąbeczki to smakowite mięso mielone z dodatkiem poszatkowanej kapusty i ryżu. Ugotowane w pysznym sosie z włoskich pomidorów pelati . Do tego polskie ziemniaczki i obiad palce lizać!
Produkt może zawierać: gluten, gorczyce, soje, seler, kukurydze, skorupiaki, laktoze.
Wyrób garmażeryjny, sterylizowana w słoiku. Składniki: mięso wieprzowe 45%, woda, pulpa pomidorowa (pomidory, sok pomidorowy, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy), kapusta biała, ryż, tłuszcz wołowy, cebula, marchew, por, SELER, sól, mięso wołowe, czosnek, pieprz czarny. Sposób przygotowania: Zawartość słoika włożyć do garnka i podgrzewać od momentu zagotowania, ciągle mieszając. Po podgrzaniu zalecane podawanie z pieczywem. SMACZNEGO :) WAŻNE: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godz.