Krakowska parzona
KIEŁBASA WIEPRZOWO-WOŁOWA, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona w osłonce niejadalnej
Kiełbasa krakowska parzona jest bardzo mięsną wędliną wieprzowo-wołową. Wędlina doskonała na kanapki, świetnie prezentuje się też na półmisku wędlin. Kiełbasa jest grubo rozdrobniona, wędzona a następnie parzona, dzięki czemu smakuje bardzo wyraziście i zarazem niezwykle soczyście.
Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 15%
Produkt może zawierać: gluten, gorczyce, soje, seler, kukurydze, skorupiaki, laktoze.
SKŁADNIKI: mięso wieprzowe 66%, mięso wołowe 19%, woda 10%, sól, BIAŁKO SOJOWE, stabilizator: difosforany, trifosforany, cytryniany sodu, polifosforany, substancja zagęszczająca: karagen, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, hemoglobina, dekstroza, maltodekstryna, hydrolizat białka drożdżowego, mieszanka przypraw naturalnych, ekstrakty, przypraw naturalnych (pieprz czarny, czosnek, kardamon), substancja konserwująca: azotyn sodu.
Osoby, które kupiły ten produkt kupiły także:
- Cena:28.80PLNcena za 0.5 kg
- Cena:11.52PLNcena za 0.2 kg
- Cena:12.90PLNcena za 0.25 kg
- Cena:21.59PLNcena za 0.6 kg