Schab w koronie
Schab korona to soczysta i krucha pieczeń. Polecany nie tylko na ciepło, ale również na zimno. Schab odpowiednio wykrojony z tuszy z kośćmi i wygięty w kształt przypominający koronę.
Pieczeń jest soczysta i krucha.
6 kg dla około 25-30 osób
*UWAGA: termin realizacji, może się wydłużyć do 9 dni
Wystarczy podgrzać - instrukcja:
- piekarnik góra/dół
- temp. 120-140 stopni
- przy pieczeni naczynie żaroodporne z wodą
- czas podgrzewania około godziny
Ważne, aby uzyskać soczyste mięso, unikaj podgrzewania z termoobiegiem!
Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 20%
Składniki: schab wieprzowy z kością 97%, woda, aromat, BIAŁKO SOJOWE, glukoza, substancja zagęszczająca: E407a, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, sól, stabilizator: trisoforany, substancja konserwująca: azotyn sodu.