Golonka z weka
Dla osób uwielbiających golonkę wieprzową przygotowaliśmy nową propozycję na kanapkę: golonkę z weka. Rozdrobnione delikatne mięsko wraz z odrobiną tłuszczu podkreślają smakowe walory wyrobu. Z uwagi na zamknięcie produktu w słoiku stanowi on dobrą propozycję "rezerwy" w kuchni.
Produkt może zawierać: gluten, gorczyce, soje, seler, kukurydze, skorupiaki, laktoze.
Produkt wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzona, pasteryzowany w słoiku z dodatkiem wody. Składniki: golonka wieprzowe 81%, woda, żelatyna wieprzowa, mieszanka przypraw naturalnych, mieszanka warzyw suszonych (SELER), ekstrakty przypraw, ekstrakty przypraw naturalnych, hydrolizat białka roślinnego (z rzepaku i kukurydzy), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, guma guar, dekstroza, hydrolizat białka kukurydzianego, hydrolizat białka drożdżowego, maltodekstryna (nośnik), sól, sacharoza (brązowa), glukoza, substancja konserwująca: azotyn sodu.